telefonnummertelefonnummer
telefonnummer
telefonnummer

0253-203 32

Jones Elservice AB

JONES GÖR DET LÄTT!

Tjänster

nyinstallationnyinstallation
nyinstallation
nyinstallation

Nyinstallation


Jones Elservice AB utför uppdrag från projektering till slutfört projekt med ritningar och samtliga intyg. Vi utför installationer för privatpersoner, kommunala inrättningar, företag eller de flesta uppdrag oavsett beställare. 

Befintlig


Om du har en anläggning så behöver den ses över ibland. Jones Elservice AB utför kontroll och ser till att ni har en fungerande anläggning.

Renovering-, om-, eller tillbyggnad , tveka inte hör av er till Jones Elservice så hjälper vi er med att ta fram en bra lösning.
BefintligBefintlig
Befintlig
Befintlig
serviceservice
service
service

Service


Vi utför felsökning, service och reparation av vitvaror, elradiatorer, elpannor, värmepumpar, luftvärmepumpar, varmvattenberedare, radio / tv, paraboler, inbrotts-/ brandlarm, värmestyrning, övervakning m,m.

TV / Radio


Nyinstallation av TV, parabol och antenner. Jones Elservice AB utför även felsökning och reparation av din befintliga anläggning.
parabolparabol
parabol
parabol
overvakningovervakning
overvakning
overvakning

Övervakning / styrning av värme


Behöver du ha koll på ditt hus när du inte är på plats. Oavsett om det gäller styrning / övervakning av värmen, inbrottslarm eller brandlarm så har Jones Elservice lösningen. Hör av er så tar vi fram en bra lösning.